torstai 12. heinäkuuta 2007

Saana synty!!!

Ennen keisarinleikkausta

Saana päästää ensimmäisiä ääniä

Vallankumous meidän elinaikanamme!

No niin!
Nyt on meiänki perheessä lisäystä. Meille synty keisarinleikkauksen kautta 29.6.2007 klo.9.55 tyttövauva Länsipohjan keskussairaalassa Kemissä. Äitille olen tästä ilonpilkahduksesta ikuisesti kiitollinen :)

Olen ylpeä siitä että lapseni kuitenkin syntyi yhdesssä Suomen punasimmista kaupungeista eli Kemissä. Neuvoloille ja sairaalan synnytysosastolle paljon terkkuja ja kiitoksia! On hienoa että meillä Suomessa on vielä jonkintasonen julkinen terveydenhuolto, tukijärjestelmät ja kaikenmaailman äitiyspakkaukset, jotta köyhätkin ihmiset ovat samalla viivalla synnyttäessään jälkikasvuaan.

Tyttölapsen ensimmäinen nimi on päätetty ja se on pyhän Saanatunturin mukaan Saana. Nimi on lappilainen tytön nimi, joka pysyy mukana, meneepä meiän tyttö tulevaisuudessa kuinka etelään tahansa. Toista ja kolmatta nimeä mietimme vielä, joten ehotuksia saa antaa. Sukunimi tulee kuitenkin äitin puolelta eli se on Haapaniemi.

Ajattelin vielä tehä tässä tämmöstä videopäiväkirjaa, mutta en vielä ole ottanut selville että pystyykö tällä blogcityllä semmosta tekemään..-jos joku tietää niin voi valistaa.

Hauska yhteensattuma sattui synnytysosastolla kolmantena päivänä, kun posarin toimittaja tuli tekemään juttua Heinäkuun synnytyssumasta. Meiän Saana pääsi lehteen oikein puolen sivun kuvan kokosena ja Äitin kommentitkin pääsi lehteen. Tyär pisti isiään paremmaksi ja ehti julkisuuteen oltuaan vain kolme päivää maailmassa. Kyllä Saanasta vielä jotakin tullee!!

8 kommenttia:

 1. Oh, voiko olla söpömpää! Korpikommunisti lisääntyy! Onnea! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä kerran uuden vallankumouksellisen syntymän johdosta ja muulle perheellekin. Toivottavasti Saana ja muu perhe voi hyvin. Tsemppiä muutenkin Vapaaseen Pohjolaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos herra internet kaikkialle ulottuvasta linkkiviidakosta, jonka kautta ihan sattumalta sain tietää lisääntymisestäsi.

  todella paljon onnea perheen uuden vallankumouksellisen johdosta!

  - eme

  VastaaPoista
 4. Onnea täältäkin päin ja minun kai pitää kiittää sitten kaikkialle ulottuvaa puskaradiota että sain kuulla "mikulle tulee vauva" uutisesta.

  Lapset ne vasta kasvattaakin ja saa avaamaan silmiä ihan toisella tavalla. Mutta myös ottamaan kantaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin muistakin näkökulmista.

  Onnea vaavista :)

  nim. ent. torniolainen, nyk. jkl emo 31- ja 6-vuotias uhmaikäinen :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpöä! Nimivalinta on erinomainen.

  Sulle on muuten haaste: http://nooravaarala.wordpress.com/

  VastaaPoista
 6. Valtavasti onnea pienen punaHilkan syntymän johdosta!
  voi tuota vauva-onnea :)

  -aino-kaisa pekonen

  VastaaPoista
 7. Tuhannesti onnea koko perheelle!

  Niin söpöä, että susta Miku tuli isä ja tyttö on kyllä nätti!

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon, sait pikkusiskolleni kaiman sitten..

  VastaaPoista